Gîtes

Een gîte is een huis, dat u kunt huren per (mid-) week of per weekend. Het is een huis dat u deelt met familie en/of vrienden en/of collega’s. Niet elke slaapkamer beschikt dus over een eigen badkamer. Er is géén dagelijks onderhoud van het huis. Ook wordt er niet voor een ontbijt gezorgd. U zorgt voor uw eigen maaltijden.

Bij aankomst wordt u verwelkomd door de beheerders, die u de sleutels overhandigen en u alle nodige en nuttige informatie geven zowel over het huishouden in de gîte (apparaten) als over de geldende regels op het landgoed. Ook toeristische informatie kunt u via de beheerders ontvangen.

De gasten kunnen ter plaatse voor de duur van hun verblijf beddengoed, keukendoeken, theedoeken, schoonmaakdoeken en badhanddoeken huren.

Bij aankomst zijn, indien u beddengoed bij ons heeft gehuurd, de bedden opgemaakt. Eventueel kan er voor een extra kinderbed worden gezorgd. De gîte is schoon als u aankomt en wij verwachten dat de gîte bij vertrek opgeruimd is. Dat wil zeggen: bedden afgehaald, lakens opgevouwen in de wasmanden, vuilnisbakken geleegd in de container; afwas gedaan en opgeruimd.

Voor de eindschoonmaak wordt gezorgd. Deze kosten worden echter wel bij u in rekening gebracht (€ 60,00).

In de zomer kunt u beschikken over het zwembad van de eigenaren.

In april 2015 zijn we gestart met het verbouwen van de langgevelboerderij, behorende bij Château le Grand Biard, tot 2 vakantiehuizen (gîtes) van elk 6 personen. Er bestaat een mogelijkheid om beide gîtes te koppelen tot een verblijf van 12 personen. Ook voor een kinderbed kan worden gezorgd.

Dus prima geschikt voor uw familie en/of vrienden en/of collega’s.

Veel oude details zijn bewaard gebleven. Oorspronkelijk materiaal is zoveel mogelijk hergebruikt en zorgt voor een authentieke sfeer.

Vanuit de gîte heeft u een prachtig uitzicht op het romantische kasteel.

Onder de kopjes La Remise en La Ronde kunt u zich een beeld vormen van de sfeer, indeling en de faciliteiten van de gîtes.

We hopen u snel te mogen verwelkomen. Voor informatie over beschikbaarheid en boekingen, kunt u dit via legrandbiard@gmail.com opvragen en/of direct boeken via ons boekingssysteem.