Het Château

Voor degene die het volledige château wil huren bestaan er ruimere mogelijkheden. Er zijn 9 tweepersoonskamers aanwezig. Alle kamers zijn voorzien van sanitair en/of hetzij douche hetzij bad.
Indien het gehele château wordt gehuurd, is er in het kasteel een mogelijkheid tot koken. Er is een normale keuken beschikbaar. Voor grote groepen is in de kelder een uitgebreide keuken beschikbaar met vele mogelijkheden.

Buiten het gezellige woongedeelte is er een eetkamer en als het weer het toelaat is het altijd mogelijk de maaltijden buiten te gebruiken. Het leefgedeelte is voorzien van een TV.

In het château is een bibliotheek annex kleine vergaderruimte voor vergaderingen tot 10 personen. In de bijgebouwen is een vergaderruimte (tot 22 personen) en een ontspanningsruimte.

Als u zelf bepaalde wensen of ideeën heeft begeleiden wij u graag en kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken (bv wat betreft eten, catering, uitstapjes, reservering restaurants, recreatie, etc.).

Het kasteel is als geheel te huur voor groepen tot maximaal 18 personen. Bij grotere groepen (tot 30 personen) hebben we de mogelijkheid te combineren met de gîtes op het terrein. We hebben 2 gîtes van elk 6 personen die gemakkelijk te koppelen zijn tot één gîte voor 12 personen.

Prijzen zijn afhankelijk van de duur van Uw verblijf en het al dan niet gebruik maken van de diverse mogelijkheden welke wij u graag toelichten.

 

Meer informatie kunt u verkrijgen via: legrandbiard@gmail.com.