Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat de vermelding alleen zichtbaar zal worden in het gastenboek nadat deze door ons beoordeeld is. We behouden ons het recht om berichten te bewerken, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 entries.
Tina wrote on 6 January 2023
Hoe gastvrij was de ontvangst van Paul en Ellen. Hoe heerlijk was het verblijf in het chateau. We hebben ervan genoten. Dank Paul en Ellen voor deze fijne dagen samen.
Robin Dohmen wrote on 26 August 2021
Afgelopen weekend mogen verblijven op Chateau Le Grand Biard, ge-wel-dige ervaring met prachtige ligging! Complimenten aan de gastvrouw en -heer! Tot volgend jaar!
Coen en Hugette wrote on 11 July 2017
Een aanrader! Heerlijke omgeving, super ambiance, rust, verkoelend zwembad. Voor ons was het een uitkomst omdat wij tijdens onze vakantie in de buurt nog moesten zijn voor werk. Dan is Chateau le Grand Biard wel een geweldige plek om dit te combineren.
Huguette en Paul van Dooren wrote on 8 July 2017
Graag laten we aan de lezers van dit gastenboek weten hoezeer we genoten hebben van ons verblijf van twee weken in gîte La remise bij Le grand Biard. O, wat was alles perfect in orde: de complete locatie, inclusief rust en luxe, de omgeving, de gastvrije en vriendelijke châtelaine, de honden ( dag Fay! ) etc. Wij komen zeker graag terug; we hebben het er al over gehad. Dan gaan we de vogelsoortentelling beter organiseren! Hartelijke groet aan Ellen en Paul.
Rondeel wrote on 3 July 2017
Ambiance>8+Genoten van Gastheer en overige internationale gasten Diner> aussi 8 + Chateau heel mooie setting, aanbevelingswaardig>8+ F.Rondeel / Waalre NL et R. Broers / Surrey . UK
M. Boom wrote on 31 May 2017
Wij waren met veel plezier op een echt frans kasteel op een prachtig landgoed. Het kasteel heeft een menselijke maat, en is prettig huiselijk ingericht, de sfeer is ontspannend. We waren verrast om te zien hoe het modern comfort van de kamers zich voegde in een sfeervolle traditionele omgeving. Wij hebben hier zeer plezierige dagen gehad, mede dankzij de voortreffelijke gastvrijheid van de eigenaar en zijn vrouw. In het park zijn twee hele mooie gites, met een eigen op rijpad en een heel eigen omgeving. Zeer verrassend. In de omgeving is veel te zien en te wandelen. Kortom een plek om een tijdje te blijven. M. Boom. Dank aan de eigenaren die dit mogelijk maken.
Familie Dirks wrote on 3 February 2016
Afgelopen november hebben wij met familie de Gîtes gehuurd. Heel fijne vakantie gehad, mooie omgeving en heel gastvrij. Ik geef Chateau Le Grand Biard een dikke 9!
Juul Kivits wrote on 3 February 2016
Wat een fantastische beleving. We hebben als gezin een geweldige vakantie gehad, erg mooie omgeving en prachtige locatie. Een absolute aanrader!