La Ronde

Ook geschikt voor mindervaliden!

In april 2015 zijn we gestart met het verbouwen van de langgevelboerderij, behorende bij Château le Grand Biard, tot 2 vakantiehuizen (gîtes) van elk 6 personen.

Er bestaat een mogelijkheid om beide gîtes te koppelen tot een verblijf van 12 personen. Dus prima geschikt voor uw familie en/of groep vrienden en/of collega’s. Ook voor een kinderbed kan worden gezorgd.

Veel oude details zijn bewaard gebleven. Gesloopt materiaal is zoveel mogelijk hergebruikt en zorgt voor een authentieke sfeer.

Vanuit de gîte heeft u een prachtig uitzicht op het romantische kasteel.

Op deze pagina kunt u zich een beeld vormen van de sfeer in indeling en de faciliteiten van deze gîte.

We hopen u snel te mogen verwelkomen. Voor informatie over beschikbaarheid en boekingen, kunt u dit via legrandbiard@gmail.com opvragen en/of direct boeken via ons boekingssysteem.

Wonen en koken

Deze gîtes is toegankelijk voor mindervaliden en kenmerkt zich door een royale leefruimte met eettafel, zitje, openhaard en een moderne keuken voorzien van oven, inductie kookplaat (3 pitten), afzuigkap en vaatwasser. Er is voldoende glas, servies en bestek aanwezig. De gehele gîte is voorzien van vloerverwarming.

Slapen en baden

Op de begane grond zijn twee slaapkamers aansluitend aan het leefgedeelte met elk een tweepersoonsbed met éénpersoons matrassen van 80 x 120 cm.

Één van de slaapkamers is geschikt voor mindervaliden en heeft een eigen badkamer met toilet en wastafel. De afmetingen van deze ruimtes zijn conform bouwadvies rolstoeltoegankelijke toilet- en doucheruimte. De 2e badkamer heeft een douche, WC en wastafel. Er is nog een extra toilet in de leefruimte aanwezig. Op de mezzanine is een knusse zitruimte met de derde slaapkamer met een tweepersoonsbed.

Tuin, terras én zwembad

De gîte staat op het landgoed van Château le Grand Biard en maakt onderdeel uit van een complex met een tweede gîte en een Chambre d’Hotes, gevestigd in het kasteel.
Op het domein kunt u heerlijk wandelen door de bossen, zwemmen of lekker een boekje lezen aan de rand van de vijver. Naast deze zee van ruimte beschikt deze gîte over een tuin met meubilair, parasol en BBQ.

Voorzieningen

  • Wasmachine voor gezamenlijk gebruik met de tweede gîte.
  • Inductie kookplaat met 3 pitten
  • Vaatwasser
  • Oven
  • Afzuigkap
  • Keukengereedschap bestaande uit bestek, glaswerk, servies, kaasschaaf, flessenopener, pannen etc.

Entertainment

  • TV
  • Wifi
  • Zwembad