Gîtes

Een gîte is een huis, dat u kunt huren per (mid-) week of per weekend. Het is een huis dat u deelt met familie en/of vrienden en/of collega’s. Niet elke slaapkamer beschikt dus over een eigen badkamer. Er is géén dagelijks onderhoud van het huis. Ook wordt er niet voor een ontbijt gezorgd. U zorgt voor uw eigen maaltijden.

Bij aankomst wordt u verwelkomd door de beheerders, die u de sleutels overhandigen en u alle nodige en nuttige informatie geven zowel over het huishouden in de gîte (apparaten) als over de geldende regels op het landgoed. Ook toeristische informatie kunt u via de beheerders ontvangen.
Uw beddengoed, keukendoeken, theedoeken en schoonmaakdoeken liggen al in de gîte(s).

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Eventueel kan er voor een extra kinderbed worden gezorgd. De gîte is schoon als u aankomt en wij verwachten dat de gîte bij vertrek opgeruimd is. Dat wil zeggen: bedden afgehaald, lakens opgevouwen in de wasmanden, vuilnisbakken geleegd in de container; afwas gedaan en opgeruimd.

Voor de eindschoonmaak wordt gezorgd. Deze kosten worden echter wel bij u in rekening gebracht (€ 70,00).

In de zomer kunt u beschikken over het zwembad van de eigenaren.

In april 2015 zijn we gestart met het verbouwen van de langgevelboerderij, behorende bij Château le Grand Biard, tot 2 vakantiehuizen (gîtes) van elk 6 personen. Er bestaat een mogelijkheid om beide gîtes te koppelen tot een verblijf van 12 personen. Ook voor een kinderbed kan worden gezorgd.

Dus prima geschikt voor uw familie en/of vrienden en/of collega’s.

Veel oude details zijn bewaard gebleven. Oorspronkelijk materiaal is zoveel mogelijk hergebruikt en zorgt voor een authentieke sfeer.

Vanuit de gîte heeft u een prachtig uitzicht op het romantische kasteel.

Onder de kopjes La Remise en La Ronde kunt u zich een beeld vormen van de sfeer, indeling en de faciliteiten van de gîtes.

We hopen u snel te mogen verwelkomen. Voor informatie over beschikbaarheid en boekingen, kunt u dit via legrandbiard@gmail.com opvragen en/of direct boeken via ons boekingssysteem.