Algemeen

Boekingsprocedure

Alle boekingen zijn op basis van beschikbaarheid. Boekingen worden gemaakt op basis van accommodatietype, een specifieke Gîte kan helaas niet worden gegarandeerd.

Reserveren en betalen

U kunt reserveren per mail of internet. Na ontvangst van uw reservering ontvangt u van ons een bevestiging met de factuur, uw reservering is vanaf dit moment definitief. De totale huursom dient te zijn bijgeschreven op onze bankrekening binnen 30 dagen na ontvangst van deze bevestiging/factuur. Bij het voldoen van de totale huursom gaat u automatisch akkoord met de boekings- en reserveringsvoorwaarden zoals hier beschreven. Zie tevens ‘Last minute boekingen’

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn in Euro’s.

Waarborgsom gîte(s)

De borg dient op de dag van aankomst betaald te worden en bedraagt € 250,00. We gaan er vanuit dat u de gîte(s) achterlaat zoals u hem aantrof bij aankomst. Als bij vertrek is geconstateerd dat er geen schade en/of vermissing is, wordt het bedrag van de waarborgsom ter plekke aan u terugbetaald. Mocht bij schade de waarborgsom onvoldoende zijn,dan dient de huurder het aanvullende bedrag te betalen.

Last minute boekingen

Boekingen die minder dan 30 dagen van te voren bevestigd worden, moeten direct volledig worden betaald.

Annuleren

Annuleringen dienen schriftelijk (per post of e-mail) gemeld te worden.

Bij annulering tot 60 dagen vóór aankomstdatum krijgt u het volledige bedrag retour. Wij behouden ons het recht toe om eventueel gemaakte kosten in rekening te brengen.
Annuleert u van 59 tot 30 dagen vóór aankomstdatum dan wordt 30% van de verblijfssom niet vergoed (lees: u bent 30% van het totale bedrag kwijt).
Annuleert u 29 dagen of minder vóór daadwerkelijke aankomstdatum dan bent u de gehele verblijfssom verschuldigd (lees: 100% van het totale bedrag kwijt).
Wij adviseren u een volledige reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

No-show

Château Le Grand Biard heeft het recht de boeking na 24 uur te cancellen wanneer er niemand gearriveerd is. U bent echter, ondanks het niet op komen dagen, de gehele verblijfssom verschuldigd, tenzij u ons voortijdig op de hoogte stelt van een nieuwe aankomstdag binnen de originele geboekte periode.

Wisseldagen

Château le Grand Biard hanteert geen vaste wisseldagen. Voor een reservering van een of beide gîtes geldt een minimale verhuur van 4 nachten.

In- en uitchecken

Om het in- en uitchecken soepel te laten verlopen, hebben onze schoonmaaksters tijd nodig om de accommodatie schoon op te leveren. Gasten checken uit vóór 10:00 uur en de volgende gasten zijn welkom tussen 15.00 – 18.00 uur. Château Le Grand Biard zal zoveel mogelijk rekening houden met een verzoek om een vroegere/latere check-in echter dit kan helaas niet worden gegarandeerd.

Linnengoed in de gîtes

Bij aankomst in de gîtes zijn uw bedden opgemaakt en zijn er handdoeken aanwezig. Ook theedoeken en overige keukendoeken zijn voor u aanwezig. Badlakens voor het zwembad dienen zelf meegenomen te worden.

Kinderstoelen en extra kinderbedden

Extra bed(den) en/of kinderstoel(en) moeten vooraf aangevraagd worden en worden in rekening gebracht. Alle extra’s zijn op basis van beschikbaarheid.

Schoonmaak

U betaald éénmalig € 75,00 voor de eindschoonmaak van één gîte. Wanneer u extra schoonmaak services wilt tijdens uw verblijf, dan is dit mogelijk voor een zelfde prijs van € 75,00.

Extra gasten

Extra gasten moeten op het boekingsformulier gemeld worden en mogen er niet voor zorgen dat het maximaal aantal personen in een gîte overschreden wordt. In gîte La Remise mogen maximaal 6 personen verblijven, in gîte La Ronde maximaal 8 (beide gîtes maximaal 14). Château Le Grand Biard moet te allen tijden op de hoogte gebracht worden van extra gasten gedurende uw verblijf.

Huisdieren

Huisdieren zijn alleen toegestaan in de gîte(s) La Remise en/of La Ronde (dus niet in het Château en/of Chambre d’hotes/B&B). Het spreekt voor zich te melden dat ze niet in de slaapkamers, op meubels en/of in het zwembad zijn toegestaan. Tevens vragen wij onze gasten de behoefte van het huisdier zelf op te ruimen.

Per huisdier vragen wij een vergoeding van €20,- per verblijf.

Roken

Het is niet toegestaan om binnen te roken in zowel de Chambre d’hotes (B&B) / Château alsmede de Gîte(s).

Onderhoud- en verbouwingswerkzaamheden

Het is noodzakelijk gedurende het gehele jaar onderhoud- en verbouwingswerkzaamheden uit te voeren op Château Le Grand Biard. Uiteraard proberen wij ervoor te zorgen dat dergelijke werkzaamheden worden uitgevoerd met een minimum aan overlast voor onze gasten. In het geval van noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden in een kamer van het Château en/of de gîte(s) die u op dat moment huurt, behoudt Château Le Grand Biard het recht om gasten te verplaatsen naar een andere kamer en/of gîte. Wij zullen alle hulp bieden om de verhuizing met zo min mogelijk overlast te realiseren.

Onvoorziene omstandigheden

Château Le Grand Biard kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongemak veroorzaakt door derden of onvoorziene omstandigheden zoals natuur- en/of nucleaire rampen, brand en extreme weersomstandigheden.

Aansprakelijkheid

Wij hebben al het mogelijke gedaan om op de veiligheid te letten. Het verblijf bij Château Le Grand Biard (Bed&Breakfast alsmede de Gîte(s)) is dan ook geheel op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken en kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade, verlies en/of diefstal van/aan je eigendommen. Het gebruik en betreden van het Château, de gîte(s), zwembad en landgoed, valt onder verantwoording van de bezoeker(s) c.q. huurder(s).

Klachten en/of suggesties

Ondanks onze zorg, is het mogelijk dat u een klacht of suggestie heeft. Geef deze tijdig aan ons door opdat wij onze service en kwaliteit kunnen behouden en/of kunnen verbeteren.

Beheerders

Tijdens Uw verblijf wordt U desgewenst ondersteund door de beheerders (Nederlands-, Frans-, Engels- en Duitstalig). Zij wonen op het terrein en zullen er alles aan doen om U een prettig verblijf te bieden en U te helpen bij eventuele vragen. De beheerders zijn woonachtig op het terrein van le Grand Biard, samen met hun twee vriendelijke honden.

Specifieke wensen/behoeften

Mocht u specifieke wensen en behoeften hebben voor Uw verblijf op Château le Grand Biard dan kunt U dit aan ons kenbaar maken via ons email adres legrandbiard@gmail.com. Graag maken wij dan speciaal voor U een voorstel op maat!

 

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

 

Paul en Ellen Cuppen – Gieles